имам 159 2.4 jtdm имам проблем с ходова част или окачване .проблема ми е че колата при дупки вода или неравности също зимата газягата и ходи (клати) карахме я на няколко стенда и навсякаде казват че колата е добре.а тя си клати и клати на какво може да се далжи това
Известие
Collapse
No announcement yet.
159 2.4 jtdm проблем с окачване
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от eXtAzY Покажи съобщениеимам 159 2.4 jtdm имам проблем с ходова част или окачване .проблема ми е че колата при дупки вода или неравности също зимата газягата и ходи (клати) карахме я на няколко стенда и навсякаде казват че колата е добре.а тя си клати и клати на какво може да се далжи това
Притежавам Алфа Ромео, модел 159, двигател 2,4 jtdm.
Колата навярно има проблем с ходовата част (окачване), защото при неравности, дълбоки ями, а също и зимата - задницата на колата поднася (ходи, клати). Колата е тествана на няколко специализирани стенда, като резултатът е, че всичко е в нормите. Въпреки това, задницата на колата е нестабилна - бихте ли помогнали със съвети - на какво може да се дължи това?AR 166 2,4 jtdm
NT II 2,7 tdi
Peugeot 206 1,1
AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex
Comment
-
-
Смени ги тези гуми. Имах същия проблем със 147-цата и като ги смених задните нещата си дойдоха на мястото. Като нямаш добър "grip" е ясно, че ще ти се "пързаля" задника.
Парктроника ако е оригиналдъ мога да ти помогна, ако е афтърмаркет също .. но трябва да знам какъв е.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Снимай ми централата и я постни тука да я видим. Тони да каже италянците къде са я завряли, че аз още не съм търсил в моята кола да видя кое къде е.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
Comment